Снимки за Вас

Професионална Фотография

За нас

Здравейте,

Ние сме екип от фотографи, водени от идеята и желанието си да създаваме красиви,  креативни и артистични спомени, оставащи запечатани във времето.

За нас снимането е повече от работа, то е хоби, страст и най-вече удоволствие!  

Да снимаш дадено събитие е предимно отговорност. Затова снимаме винаги в екип, така Вие получавате две различни гледни точки отразяващи събитието. Ние се стремим да съхраним Вашите емоции и преживявания в уникални снимки, чрез които присъздаваме Вашата история.

Всяко събитие, било то Сватбено тържество, Свето Кръщение, Бебешка или Детска фотосесия разкрива своята лична красота, персонажи и уникалност. Добрият фотограф е този, който без своята натрапчивост и дирижиране, успява да се докосне до всичко това и да го отрази. Изключителна чест и удоволствие е в такъв момент да си част от хората и да преживяваш заедно с тях всичко, което се случва. Считаме, че работата ни в екип е нашето предимство. Всяко събитие (без фотосесиите) се заснема от екип от поне двама фотографа, така можете да сте сигурни, че няма да има безвъзвратно изгубени моменти. Събитието ще е отразено качествено и разбира се, няма да има извинения като “картата се повреди” 😉

Ако откривате в нашите снимки, Вашите бъдещи моменти се свържете с нас. Ние ще се постараем да ги запомните така, както Вие сте ги преживели – вълнуващи и неповторими.

 

DSC_2384


Всички публикации на сайта са направени с изричното съгласие (писмено или устно) на моделите съгласно Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД), така и на Общият регламент за защита на данните (по-известен като Регламент 2016/679 GDPR).

Всяка една публикация може да се заличи при поискване.